Tendermanagement

De aanbestedingswetgeving is constant in ontwikkeling. Dat betekent steeds veranderende voorwaarden en regels. Wij spelen direct in op deze ontwikkelingen, zodat uw organisatie hier het beste uit kan halen.

Aanbesteden

Wij hebben ruime ervaring met aanbestedingen in alle voorkomende vormen. Zo helpen wij opdrachtgevers in alle aspecten van hun aanbestedingsproces. Dit alles met als doel om te komen tot een verantwoorde aanbesteding met een juiste balans tussen kosten en kwaliteit, afgestemd op de specifieke wensen van de organisatie.

Inschrijven

Ook voor de inschrijvers staan wij klaar. Met onze focus op optimale afstemming tussen prijs en kwaliteit helpen wij inschrijvers om zich positief te onderscheiden, zonder hierbij de wens van de klant uit het oog te verliezen. Hierdoor worden de kansen op een succesvolle inschrijving aanzienlijk groter. 

Tenderfase

Door onze ervaring met zowel het opdrachtgevers- als opdrachtnemersbelang maken wij in de tenderfase het verschil. Immers, pas wanneer een aanbesteding ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt, blijkt pas of opdrachtnemer kan waarmaken wat hij belooft, en opdrachtgever krijgt wat hij heeft beoogt.

Hebben wij uw interesse gewekt?  Laat het ons weten en we bespreken samen wat voor u de beste aanpak is.

BIOMASSA CENTRALE DELFZIJL

Eneco wilde voor het opwekken van duurzame energie een biomassacentrale (de Golden Raand) te Delfzijl laten bouwen. Hiervoor wilde zij een Europese aanbestedingsprocedure uitschrijven. De projectwaarde was meer dan 150 miljoen euro.

Vanwege de krappe planning wilde Eneco zo snel mogelijk starten met realisatie: de aanbesteding moest dus snel afgerond worden.
Wij zijn ingehuurd om dit tenderproces in zeer korte tijd af te ronden met de deelnemende internationale consortia. Om dat te bereiken hebben we al onze expertises ingezet.

Lees verder